Editor Visual Studio Code

Visual Studio Code és l’editor de codi recomanat per seguir aquest curs. Aquesta pàgina descriu com instal·lar-lo i com configurar-lo per treballar còmodament amb ell.

Les raons per recomanar Visual Studio Code són les següents:

El principal defecte de Visual Studio Code és que potser té massa opcions per usuaris novells. Si per alguna raó preferiu utilitzar un altre editor de codi, no hi ha cap problema.

Instal·lació de Visual Studio Code

Podeu baixar-vos i instal·lar-vos Visual Studio Code al vostre ordinador des de https://code.visualstudio.com/download. No costa gens.

Compte: Visual Studio Code i Microsoft Visual Studio són coses diferents. Segurament voleu Visual Studio Code.

Un cop tingueu instal·lat Visual Studio Code, el podreu invocar des de la línia de comandes amb code o code . o code programa.py.

Configuració de Visual Studio Code

🚧 Falta acabar d’escriure bé aquesta secció 🚧

Desat automàtic

Per mandra, per seguretat i per no estar fent el ximple mirant perquè un programa no fa el que volíem simplement perquè no l’hem desat, és important activar el desat automàtic. Amb el desat automàtic activitat, Visual Studio Code desarà automàticament els nostres fitxers cada cop que sortim de la seva finestra.

Per activar el desat automàtic, …

Per Python

Cal instal·lar el plugin de Python que suggereix per defecte quan detecta un program en Python, i posar Strict a Type Checking Mode de PyLance.

Per C++

Cal Instal·lar el plugin de C++ que suggereix per defecte quan detecta un programa en C++,


FòrumLliçons.jutge.org
Jordi Petit
Universitat Politècnica de Catalunya, 2020

Prohibit copiar. Tots els drets reservats.
No copy allowed. All rights reserved.